Privatlivs politik

INTRODUKTION Vi i Wasai LLC respekterer privatlivets fred for dine personlige oplysninger og gør derfor alt for at sikre, at dine oplysninger er beskyttet og forbliver private. Som ejer og operatør af loremipsum.io (“hjemmesiden”), i det følgende benævnt i denne fortrolighedspolitik som “Lorem Ipsum”, “os”, “vores” eller “vi”, har vi leveret denne fortrolighedspolitik for at forklare, hvordan vi indsamle, bruge, dele og beskytte oplysninger om brugerne af vores websted (i det følgende benævnt “bruger”, “dig” eller “din”). Med henblik på denne aftale inkluderer enhver brug af udtrykkene “Lorem Ipsum”, “os”, “vores” eller “vi” Wasai LLC uden begrænsning. Vi bruger eller deler ikke dine personlige oplysninger med nogen, undtagen som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Denne fortrolighedspolitik vil informere dig om de typer personlige data, vi indsamler, til hvilke formål vi bruger dataene, måderne, hvorpå dataene håndteres, og dine rettigheder med hensyn til dine personlige data. Desuden er denne fortrolighedspolitik beregnet til at opfylde forpligtelsen til gennemsigtighed i henhold til EU’s generelle databeskyttelsesforordning 2016/679 (“GDPR”) og de love, der implementerer GDPR.

Med henblik på denne fortrolighedspolitik er den dataansvarlige for personoplysninger Wasai LLC, og vores kontaktoplysninger er beskrevet i sektionen Kontakt i slutningen af ​​denne fortrolighedspolitik. Med dataansvarlig forstås den fysiske eller juridiske person, der (enten alene eller i fællesskab eller til fælles med andre personer) bestemmer, til hvilke formål og på hvilken måde personlige oplysninger behandles eller skal behandles.

I forbindelse med denne fortrolighedspolitik betyder “dine oplysninger” eller “personlige data” oplysninger om dig, som kan være fortrolige eller følsomme og kan omfatte personligt identificerbare oplysninger (“PII”) og / eller økonomiske oplysninger. PII betyder individuelt identificerbare oplysninger, der giver os mulighed for at bestemme den faktiske identitet for en bestemt levende person, mens følsomme data kan omfatte information, kommentarer, indhold og anden information, som du frivilligt giver.